*  Bovenstaande advertentie geldt voor pasfoto's voor een Nederlands paspoort of ID.

 

Pasfoto's voor buitenlandse paspoorten zijn bewerkelijker en daarvoor berekenen wij een meerprijs. Ook         de aantallen zijn afhankelijk van de pasfotogrootte.


Wij zijn open en werken volgens de richtlijnen van het RIVM

 

Pasfoto's voor ID, paspoort en rijbewijs.

 

Bel voor een afspraak. Een mondkapje is verplicht. Houdt binnen en buiten 1,5 m afstand tot elkaar. Er mag slechts 1 persoon de fotostudio inlopen. Na het maken van de pasfoto's loopt u naar buiten. Daar overhandig ik de pasfoto's. Is er een klant voor u, blijf buiten wachten tot u wordt geroepen. Geef een ieder ruimschoots de 'ruimte' de studio naar buiten te verlaten. Houdt ook daar 1,5 meter afstand in acht.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.


Pasfoto's nodig voor rijbewijs, paspoort, ID, school- en/of skipas? Dat is bij ons mogelijk. Alle leeftijden ook voor baby pasfoto's. Gemakkelijk gratis parkeren op de parkeerplaats naast ons pand. Naast een pasfoto voor u, kunnen wij ook een pasfoto maken van uw lievelingsdier. Altijd leuk voor in de portefeuille, om het aan anderen te laten zien. Qua openingstijden zijn wij super flexibel. De hele week open, dus ook op maandag! Wij zijn van alle gemakken voorzien om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht het overdag niet kunnen, in de avonduren is een afspraak mogelijk. De pasfoto's kunt u na het afdrukken meteen meenemen. Neem even telefonisch contact op om te checken of wij aanwezig zijn. Wij zijn namelijk ook vaker op locatie werkzaam. Mochten wij er niet zijn dan zoeken wij graag samen met u naar een gepaste oplossing. 

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)6 - 36 30 34 69


Pasfoto voor een baby.

 

Met het fotograferen van baby's doen wij niet moeilijk ofschoon er wilde verhalen worden verteld.

Hoe werkt het bij ons? De ouder legt de baby op een mat met daaroverheen een witte achtergrond. Dan is het even wachten tot de oogjes open zijn en er een lachje verschijnt. Natuurlijk duurt het iets langer. De ruimte is warm waarbij de baby zich behaaglijk voelt. Dit komt de pasfoto zeker ten goede. 

Vandaag de jongste klant ooit.... drie dagen jong!


Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 uur - 12.00 uur i.v.m. uitvaaropdracht gesloten! (22 februari 2021)

09.00 uur - 20.00 uur i.v.m. met Corona op afspraak 

09.00 uur - 20.00 uur i.v.m. met Corona op afspraak 

09.00 uur - 12.00 uur  i.v.m. met Corona op afspraak

09.00 uur - 20.00 uur i.v.m. met Corona op afspraak

Op afspraak

Gesloten (Bij zeer dringende vragen alleen op afspraak)