Baby pasfoto, bij ons bent u aan het juiste adres!


Ons jongste klant ook, maar liefst 3 dagen jong!

Pasfoto's nodig voor rijbewijs, paspoort, ID, school- en/of skipas? Dat is bij ons mogelijk. Alle leeftijden ook voor baby pasfoto's. Gemakkelijk gratis parkeren op de parkeerplaats naast ons pand. Naast een pasfoto voor u, kunnen wij ook een pasfoto maken van uw lievelingsdier. Altijd leuk voor in de portefeuille, om het aan anderen te laten zien. Qua openingstijden zijn wij super flexibel. De hele week open, dus ook op maandag! Wij zijn van alle gemakken voorzien om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht het overdag niet kunnen, in de avonduren is een afspraak mogelijk. De pasfoto's kunt u na het afdrukken meteen meenemen. Neem even telefonisch contact op om te checken of wij aanwezig zijn. Wij zijn namelijk ook vaker op locatie werkzaam. Mochten wij er niet zijn dan zoeken wij graag samen met u naar een gepaste oplossing. 

 

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)6 - 36 30 34 69


Pasfoto voor een baby.

 

Met het fotograferen van baby's doen wij niet moeilijk ofschoon er wilde verhalen worden verteld.

Hoe werkt het bij ons? De ouder legt de baby op een mat met daaroverheen een witte achtergrond of een aankleedmat. Dan is het even wachten tot de oogjes open zijn en er een lachje verschijnt. Natuurlijk duurt het iets langer. De ruimte is warm waarbij de baby zich behaaglijk voelt. Dit komt de pasfoto zeker ten goede.  Voor baby pasfoto's geldt altijd een afspraak maken. 

 

 

Wij kregen de vraag voor schaduwvrije pasfoto's. Na wat onderzoek kunnen wij die nu ook maken, zodat deze door Burgerzaken worden goedgekeurd.