Uitvaart fotografie

Over ons

HECTISCH

Het overlijden van een dierbare wordt gezien als een hectische tijd. Veel moet er worden geregeld. Mensen komen op en af om hun steun te betuigen.

BLIJVEND

Je leeft in een roes. Veel gaat er langs je heen. Je maakt niet alles mee. Er komen mensen waarvan je achteraf de vraag stelt wie er zijn geweest. Er gebeuren zoveel mooie dingen.  Families zijn achteraf heel blij met de foto's.

CONTACT

Mijn naam is Rob Smits. Ik maak foto's tijdens de uitvaart. U bepaalt uw wensen.  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u meer weten, stuur een mailtje of bel eventjes. Wij staan u graag te woord.


BETROKKEN, ONZICHTBAAR, OOG VOOR DETAIL

Als u een beroep op ons doet, is het handig om ons snel te benaderen voor het maken van een afspraak. Wij willen graag weten wat uw wensen zijn. Graag willen wij weten wanneer het fotograferen begint en wanneer het eindigt. Wilt u foto's van de opbaring in een open of gesloten kist of alleen foto's van de uitvaart of ook graag van de koffietafel. Wilt u foto's in het album of heeft het ook uw voorkeur wanneer alle toespraken in het album verwerkt worden? Zomaar een aantal vragen die nu al in ons opkomen. 

 

Voor uitvaartfotografie brengen wij € 872,- in rekening. Dit is inclusief 9% btw en inclusief één standaard album. Wilt u meer de omslag op maat, foto's in glans of een groter of meer albums dan wordt dit extra berekend. Wilt u foto's in de week van de voorbereiding vooraf de uitvaart, dan is dat ook mogelijk. Het vastleggen van momenten in de week voor de uitvaart valt buiten het uitvaarttarief en worden als extra berekend.

 

Over de prijzen het volgende: alle foto's worden in raw gemaakt en iedere afzonderlijke foto wordt eerst bewerkt. Net zoals vroeger het fotorolletje wat u naar de fotograaf bracht om te ontwikkelen. Het is mensenwerk en er gaat veel tijd in zitten. Het album, zeker als er teksten in worden verwerkt, kost tijd om het mooi vorm te geven.

 

Voor uitvaartfotografie van alleen de dienst of van de crematie berekenen wij een bedrag van € 420,-

 

Uitvaartvideo op DVD is ook mogelijk. Hiervoor berekenen bij een prijs van € 872,- Alle genoemde prijzen zijn incl. de btw. Let wel dat voor foto's en een album dit in het 9% tarief valt en de video 21% is.

REACTIES VAN NABESTAANDEN:

 

*    "Rob, det höbse se sjoon gemaak. Det is de letste herinnering. Ich bön d'r heel bliej mit."

 

*    "Beste Rob, we zijn heel tevreden hoe je de uitvaart van Jos in beeld hebt gebracht. Het album ziet er mooi uit."

 

*     "Hallo Rob dank je wel zoals het allemaal is verlopen en fijn dat ik op al zo'n korte tijd na de uitvaart het album binnen heb gekregen. Ik ben erg tevreden over het zakelijke verloop."

 

*    "Hallo Rob, mooi hoe je de cover hebt vormgegeven. Dit past echt bij Frans. Normaal houd ik niet zo van een foto als achtergrond. Geweldig hoe je dat hebt gedaan in het album met de toespraak van ons met Frans op de achtergrond. Ik heb de foto's via wetransfer gedownload en Suzanne heeft ze voor me uitgepakt."  "Bedankt voor het fotograferen van Frans zijn afscheidsdag. Het is een dierbaar aandenken."

 

*    "Hallo Rob, we hebben het album ontvangen en vandaag aan mijn vader gegeven. Hij was ontroerd en vond het heel mooi. Zelf ben ik ook heel tevreden over het resultaat."  

 

*    "Ik heb je helemaal niet gezien, trouwens je bent voor iedereen onzichtbaar gebleven. Ik heb je wel gezocht en kon je niet vinden. Fijn dat een fotograaf tijdens zo'n treurige gebeurtenis zo op de achtergrond blijft. Dank je wel voor het album en de mooie foto's."

 

*    “Rob Smits, een fotograaf die zichzelf onzichtbaar maakt op de meest emotionele momenten, die juist daardoor de emotie van het moment vangt. Snelle en persoonlijke service met mooie foto’s maken het plaatje compleet.”

"Hartelijk dank voor het maken van de mooie foto's in de kerk en van de koffietafel. Het zal voor ons een mooie en blijvende herinnering zijn."

 

*    "Rob Smits een snelle service eerste avond meteen aanwezig, snelle levering foto's (zaterdagavond) en        fotoboek  snel gereed (maandagavond). Klantgericht, zelfs extra rit voor fotograferen bloemen. Aimabel persoon, prettig om mee samen te werken. Hij komt zijn afspraken na. Uitstekende foto's en mooi fotoboek. Geen hinder van fotograferen."

 

*     "Dank je wel voor je inzet en voor het mooie foto album. Hier kan ik voorlopig mee vooruit."